EnFuturum bemanningsforetag och rekryteringsforetag kontorslokal

Om EnFuturum

En av många,
men inte en i mängden

I en värld av många bemannings- och rekryteringsföretag hade det varit lätt hänt att hamna i skymundan. Om det inte vore för att vi arbetar på ett lite annorlunda sätt. På EnFuturum arbetar vi nämligen med så mycket mer än att enbart fylla upp en lucka på en arbetsplats.

Vi brinner för det vi gör, och ser vårt arbete vara fulländat först när kundens behov av en optimal lösning är tillgodosett. Kanske är det en anledning till att vi har så många nöjda och återkommande kunder.

EnFuturum vill inte vara en del av arbetsmarknaden, vi vill utveckla den. Därför satsar vi mycket på kompetensutveckling.


EnFuturum är samarbetspartner med rekryteringsoffert.se

Personal som är anställd hos oss erbjuds olika typer av kompetensstärkande möjligheter inom relevanta områden, allt för att ge dem möjligheten att bli marknadsledande inom sin profession.

Det bidrar inte bara till duktiga yrkesutövare utan också till att vi kan hålla våra löften om framgångsrika uthyrningar och rekryteringar.

Jeanette Melén EnFuturum Konsultchef

Välkommen att kontakta oss!

Välkommen till EnFuturum! Vi svarar gärna på dina frågor. Vi tar dock inte emot ansökningar här, våra annonser hittar du under "Lediga jobb".

Jag godkänner att EF Sverige AB sparar information om mig. Läs mer här.

En hemsida från Bravissimo